BLOG 1

N&A web marketing blog -RECENZIJE-  

Ostatak recenzija pogledajte na Oh my blog!

ORIFLAME

2017-03-03

Oriflame brend obećanje Vaši snovi - naša inspiracija™je duboko usađeno u našoj povijesti i poslovanju. Tijekom 45 godina našeg postojanja, uvijek smo bili posvećeni tome da nadahnjujemo druge i da im pružimo priliku ostvariti snove kroz našu jedinstvenu poslovnu priliku. Vaši snovi - naša inspiracija™je utjelovljenje naše posvećenosti kupcima I...

AVON

2017-02-27

Avonova vizija je biti tvrtka koja, na globalnoj razini, najbolje razumije i svojim proizvodima i uslugama najbolje zadovoljava potrebe osobnog ostvarenja svake žene. Sve što kao tvrtka napravimo, kažemo ili proizvedemo, prožeto je tim načelom.Kupovina proizvoda Naš katalog je naš dućan!

Nicole parfemi

2017-02-24

Bliži nam se proljeće a sa njim i prepuno novih mirisa raznovrsnih cvjetova i biljaka.

Prirodna kozmetika "Mirta" je linija kozmetičkih proizvoda utemeljena na ljekovitom bilju te biljnim i eteričnim uljima karakterističnim za lošinjsko-creski arhipelag. U svim preparatima korišteni su 100% prirodni sastojci napravljeni od najfinijih ulja. Vrlo su slični sastavu kože te će ih ona uspješno integrirati u svoju strukturu.

Qala

2017-01-30

Od davnina su među našim starim poznati recepti za ljekovite pripravke na bazi bilja.

Olival

2017-01-03

Olival kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji. Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspješnu tvrtku koja se već 21 godina bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za njegu i zaštitu tijela.

Essenza

2016-12-14

Nastavljamo i dalje sa recenzijama o Essenza proizvodima koji su zbilja fantastični. Stigla su nam 3 fantastična Essenza proizvoda koja smo naručili. Pa možemo započeti...

Izradite web-stranice besplatno!