BLOG 1

N&A web marketing blog -RECENZIJE-  

Ostatak recenzija pogledajte na Oh my blog!

Essenza

2016-10-10

Poznata kao proizvođač i distributer supstanci, sirovina i poluproizvoda te ambalaže za izradu prirodne kozmetike, sredstava za osobnu higijenu i eko sredstava za čišćenje.

Olival

2016-10-10

Olival kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji.

Nikel

2016-10-10

Nikel kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena.

Sache proizvodu iskorištavaju moć prirode za dobrobit ljudskog zdravlja. 100% prirodni, zdravi i ekološki.

Prirodna kozmetika Mirta je linija kozmetičkih proizvoda utemeljena na ljekovitom bilju, te biljnim i eteričnim uljima.U svim preparatima korišteni su 100% PRIRODNI SASTOJCI.Vrlo su slični sastavu kože, te će ih ona uspješno integrirati u svoju strukturu.Koža će zdravije i ljepše izgledati još dugo nakon primjene.

Prvi proizvodi

2016-10-07

Stigli su prvi proizvodi, predstavljamo vam za sada smo nekoliko.

Dvije smo studentice koje spaja ljubav prema šminkanju, parfemima, kremama, prirodnim proizvodima make-up priboru tj. cjelokupnoj kozmetici. Na ideju da se počnemo baviti promoviranjem kozmetičkih proizvoda, došle smo kada smo shvatile da je na jako puno foruma mnogo upita o razim proizvodima, ali jako malo odgovora. E, baš zato smo mi tu.

Izradite web-stranice besplatno!