Essenza

2016-12-14

Nastavljamo i dalje sa recenzijama o Essenza proizvodima koji su zbilja fantastični. Stigla su nam 3 fantastična Essenza proizvoda koja smo naručili. Pa možemo započeti... 

Službena stranica: 

Svijeća od vanilije, krema za lice od ruža i ulje od makadamije za kosu.
Svijeća od vanilije, krema za lice od ruža i ulje od makadamije za kosu.

Prva nam je ESSENZA MIRISNA SVIJEĆA BLACK VANILLA. 

Svijeća predivnog mirisa burbon vanilije koja je ručno je izrađena iz biljnih voskova, sa prirodnom bojom i mirisom na prirodnoj bazi. Svijeća je jako ugodnoga mirisa koji opušta,smiruje i umanjuje stres. Svakako preporučijemo svima pogotovo u ove zimske i blagdanske dane kako bi si poboljšali ugođaj i stvorili toplinu :)

KREMA ZA LICE 4 ROSES Q10 20+

Jako bitna zanimljivost kod ove kreme je što ima 3 svoje vrste 20+, 30+ i 40+, sada ćemo objasniti što to i znači. Krema koju smo mi naručile je 20+ odnosno namjenjana je ženama između 20 i 30 godina, tj. ako imate npr 35 godina za vas je krema 30+ ili ako imate 45 ili 55 godina za vas je krema 40+

Krema je predivnog mirisa ruže, koji je jakoo intenzivan ali jako ugodan. Kada sam stavila kremu iznenadila sam se (pozitivno) da nije bila masna nego jakoo hitratantna i nije ostavljala masne tragove na koži nego se stopila s kožom u samo par sekundi i koža je dobila onaj prirodan sjaj ali naravno nije se presijavala kao kad bi stvaili neke druge masne kreme jer ova krema nije masna i kao što sam već rekala predivnog je mirisa. Zanimljivo je da mi je cijela soba mirisala na ruže :)

Na bazi organskog ulja divlje ruže, sa koenzimom Q10, multivitamin kompleksom, avokado maslacem i ekstraktom latica majske ruže.                     Dubinski hrani, izjednačava pigmentaciju i blago zateže kožu.  


SERUM ZA KOSU KOKOS&MAKADAMIJA 


Odlični serum za koji regenerira, hidratizira i ishranjuje kosu. Dosta je masan tako da ga je najbolje stavljati samo na vrhove ili ispucane, farbane dijelove kose kako kosa ne bi izgledala masno kad bi stavili na tjeme.

 Uz plemenita ulja, organsko kokosovo ulje i uljnu tekuću frakciju kokosa te organsko makadamija ulje, serum za kosu sadrži vitamine A i E, a dodatno je oplemenjen eteričnim uljem prave lavande.

Najbolje rezultate daje kod 1-2 primjene tjedno na vlažnu kosu.

Svakako preporučujemo za ove hladne dane kada se kosa jako suši.

Nanjeti na vrhove i ispucale dijelove kose
Nanjeti na vrhove i ispucale dijelove kose