Nicole parfemi

2017-02-24

Bliži nam se proljeće a sa njim i prepuno novih mirisa raznovrsnih cvjetova i biljaka. 

Za vas smo u današnjem blogu pripremili po prvi put PARFEME. Mislili smo da je najbolji trenutak za recenzije o parfemima baš ovaj jer malo po malo sunce nas sve više obasjava, donosi toplinu ali i budi proljeće.

Naši dragi suradnici iz tvrtke Nicole poslali su nam 2 predivna parfemčića, a o kojima se radi čitajte u nastavku bloga :) 

Eurokotra (Nicole) je međunarodna tvrtka, u Hrvatskoj djeluje od 1996 godine. Pod markom Nicole proizvode jedinstvenu liniju parfema Nicole i toaletnih voda Nicole, koji zadovoljavaju očekivanja i najzahtjevnijih kupaca.

Na europskim tržištima postoji veliki interes za širok asortiman ženskih i muških mirisa. Mirisi Nicole nastaju od originalnih Francuskih esencija. Svi proizvodi prolaze dermatološka ispitivanja, te imaju sve potrebne dozvole i certifikate, u tome IFRA, međunarodni garant kvalitete.

SLUŽBENA STRANICA:


Od Nicole parfema izabrali smo 2 predivna Versace ekvivalenta a to su

1. Versace Eros

2. Versace Bright Crystal

EROS

"Eros je Bog ljubavi, ali cilj kampanje Eros Pour Femme bio je da se prikaže da je Eros skoro zaveden, ali i ukaže na snagu žene" - izjavila je Donatella Versace"

Kompozicija novog ženskog mirisa Eros Pour Femme otvara se sicilijanskim limunom, kalabrijskim bergamotom i akordima nara, sa srcem cvetova limuna, absolutom sambac jasmina, jasminom i božurom. U osnovi su sandalovina, ambrox, mošus i različite drvene note.

CIJENA: 30ml -399,60kn, 50ml -539,20kn, 100ml -689kn

Cijena ovog parfema je velika kao i kod većine poznatih parfema, zato su tu Nicole parfemi mogu ih usporediti sa Ekonomikom za koji ste svi čuli koji nudi točenje parfema po vrlo povoljnim cijenama.

BRIGHT CRYSTAL

Čista senzualnost, kristalna prozirnost i svjetleća jasnoća linija karakteriziraju parfem Versace Bright Crystal, skupocjeni dragulj rijetke ljepote s karakterističnim svježim, živahnim i cvjetnim notama.

U visokim notama je grenadina, Yuzu i svježa ledena nijansa. U centru parfemske kompozicije je božur i magnolija, vodena svježa nota lotusa delikatno ublažuje intenzitet i slatku nijansu cvijeća. Bogata baza je sačinjena od nota ambera biljnog porijekla, mošusa i crvenog drveta.

CIJENE:

30ml- 376,30 kn, 50ml- 573,80 kn, 90ml-747,30 kn

Također ovaj parfem po vrlo povoljnim cijenama možete naći u Nicole parfumeriji.

Ukratko o Nicole parfemima i cijenicima:

Eau de Parfum Nicole 9 ml- 22,50 kn

Eau de Parfum Nicole 15 ml- 35,00 kn

Eau de Parfum Nicole 30 ml- 66,00 kn

Eau de Parfum Nicole 35 ml- 70,00 kn

Eau de Parfum Nicole 50 ml- 100,00 kn

Eau de Parfum Nicole 52 ml- 100,00 kn

Eau de Parfum Nicole 53 ml- 100,00 kn

Eau de Parfum Nicole 64 ml- 122,00 kn

Eau de Parfum Nicole 100 ml- 180,00 kn

Mislim da i sami vidite da ja puno isplativije i jeftinije naručivati Nicole parfeme i za istu mililitražu platiti i duplo manje nego kupovati u drogerijama i plaćati ogromne svote novca. Naravno postoje oni koji vole kupovati baš u drogerijama ali definitivno moj prvi izbor je Nicole.

Još jedna prednost Nicole parfema što nude dosta mililitraža i to čak 9 različitih. Kao što i sami znate Versace parfemi ali i većina drugih marki  najčešće imaju samo 3 različite mililitraže tj pakiranja što zapravo i nije neki izbor.

Također što je meni još najbitnije je što su mali, dobili smo 2 parfema od 9ml i to mi se posebno sviđa jer stanu u svaku torbu od najmanje do najveće. Koliko ste puta htjele ponjeti sa sobom dezić ili parfem ali vam nije stao u torbu? E s Nicole parfemima nećete imati takvih problema jer vam Nicole nudi i mala boćice baš kako bi stale u svaku torbicu, a nama ženama je osobitno bitno kada idemo na posao/faks ili se negdje duže trebamo zadržati i onda samo jednostavno uzmemo parfemčić i obnovimo predivan miris.

Izradite web-stranice besplatno!